Skip to main content

Mooie begeleiders uit het zuiden

Stemmari, Sicilië, Italië

Italianen zijn liefhebbers van de sensuele wijnen uit het zuiden, zowel in wit als rood! Heerlijke verleiders en zoals zo veel wijnen uit Italië: super begeleiders aan tafel! 

Stemmari, Grillo, 2020

Grillo is de inheemse specialiteit van Sicilië met frisse en verkwikkende wijnen. Aroma’s van perzik en grapefruit, vergezeld door appel en ananas. Heerlijk glas bij zeevruchten, wit vlees en gebakken vis.

Van 5,99, nu slechts 4,99!

Stemmari, Nero d’Avola, 2019

De druif van Sicilië is toch wel Nero d’Avola. Een druif die vriendelijke en toegankelijke wijnen voortbrengt. Intens met heerlijke tonen van rode bessen, wilde aardbeien en granaatappel. Een zachte fluweelachtige smaak. Bij risotto, pizza, lam en hartige kazen.

Van 5,99, nu slechts 4,99!

Stemmari, Passiata, 2019

De Amarone van het zuiden: in dit geval een blend van Syrah op barriques opgevoed met ingedroogde Nero d’Avola. Wat dan ontstaat is verleidelijk zwoel, want die ingedroogde druiven geven de wijn méér kleur, kracht en kwaliteit! En dat proef je! Puur paars fruit, mondvullend, zwoel en zacht. Bij risotto, wild en harde kazen.

Van 8,99, nu slechts 6,99!

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31/01/2022, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden. Actieprijzen zijn netto aanbiedingsprijzen