Skip to main content

Intruso

Met het nieuwe jaar in gang, beginnen we langzaam een beetje aan vakantie te denken. Met de wijnen van Intruso komen we alvast een beetje in de Spaanse stemming. Olé!

Puur genieten

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28/02/2022, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden. Actieprijzen zijn netto aanbiedingsprijzen

Intruso, Rueda, Verdejo, Spanje, 2020

In Rueda kunnen de temperatuurverschillen tussen dag en nacht groot zijn, dit komt de Verdejo ten goede en zorgt voor de frisheid waar Verdejo bekend om staat. Sappig en rijp met aroma’s van ananas, peer en gele appel. Een mooie balans met een minerale toon.

Intruso, Rioja, Tempranillo Tinto, Spanje, 2019

Modern gemaakte wijn uit een klassiek gebied: spreekwoordelijk het beste van beide werelden. Robijnrood met een mooi fruitbouquet: framboos, bosaardbei en kersenjam. In de mond gevolgd door zomers kleinfruit zoals kers, aalbes en aardbei. Zijdezacht van textuur en met een mooie vanilleachtige afdronk.

Intruso, Montsant, Oak Aged, Spanje, 2018

Montsant ligt in de schaduw van het beroemde gebied Priorat. Deze Intruso is een interessante blend van Mazuelo, Syrah en Garnacha. Heel fruitig, elegant en sappig. Jammy aardbeien en rode kersen in de mond met een floraal en kruidig accent, stevig van body. Bij T-bone, wild en struisvogel!